Uw garantie voor
verzekeringen

B&Vplus staat garant voor verzekeringen met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en voorwaarden. We vergelijken daarvoor actief de markt en werken samen met de grootste en meest betrouwbare verzekeringsmaatschappijen in België.

Verzekeren is anticiperen. B&Vplus stelt uw toekomst veilig tegen gunstige premies, met realistische voorwaarden die voldoende zekerheid bieden. We behartigen uw belangen persoonlijk en volgen schadegevallen steevast vlot en correct op.

Uw woning

U ziet uw woning – en daarmee uw kapitaal – liever niet in rook opgaan door ongelukkig toeval. Een brandverzekering (al dan niet met uitbreiding) is dan ook een must om uw eigendom en uw inboedel te beschermen tegen schade en diefstal.

Raast er een zware storm voorbij uw woning en loopt uw geparkeerde wagen schade op, dan biedt de uitbreiding gestald voertuig eventueel een oplossing.

Brand

Een brandverzekering biedt naast brand ook waarborgen voor waterschade, vandalisme of stormschade. De brandverzekering is een flexibele verzekering die aan ieders budget en woning kan worden aangepast. Tegenwoordig zijn de meeste brandverzekeringen zo opgesteld dat ze bij een totaal verlies van de woning de volledige heropbouwwaarde van de woning vergoeden. Niet enkel het gebouw, maar ook de inhoud kan verzekerd worden.

Diefstal

De diefstalwaarborg is een onmisbare uitbreiding van uw brandverzekering. Indien onbekenden zich toegang verschaffen tot uw woning en kostbaarheden meenemen, kunnen deze worden vergoed via de diefstal-uitbreiding van uw brandverzekering. Ook deze waarborg kan aangepast worden aan uw persoonlijke situatie. En er is meer, vaak is ook diefstal in uw tijdelijke verblijfplaats (hotel, vakantiewoning …) verzekerd.

Gestald voertuig

Herinnert u zich nog de hagelstormen van enkele jaren geleden? Mensen die geen omniumverzekering hadden voor hun wagen, maar wel de uitbreiding gestald voertuig in hun brandverzekering, hebben de schade aan hun auto toch vergoed gezien indien hun wagen aan of bij hun woning geparkeerd stond. Dit is maar één voorbeeld waarvoor de verzekering gestald voertuig tussenkomt. Meteen een goedkope oplossing voor mensen die geen omniumverzekering hebben.

Raadpleeg de algemene voorwaarden via sectorcatalog.be