Uw garantie voor
verzekeringen

B&Vplus staat garant voor verzekeringen met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en voorwaarden. We vergelijken daarvoor actief de markt en werken samen met de grootste en meest betrouwbare verzekeringsmaatschappijen in België.

Verzekeren is anticiperen. B&Vplus stelt uw toekomst veilig tegen gunstige premies, met realistische voorwaarden die voldoende zekerheid bieden. We behartigen uw belangen persoonlijk en volgen schadegevallen steevast vlot en correct op.

Uw vrije tijd

Ook in de verste uithoeken van de wereld schuilt het ongeluk helaas in een klein hoekje. Omdat de kosten van een ongeval hoog kunnen oplopen, neemt u beter uw voorzorgen. Met een reisbijstandsverzekering vertrekt u gerust op vakantie.

Maar ook dichter bij huis kan het noodlot gevaarlijk toeslaan. Met een ongevallenverzekering bent u gelukkig altijd en overal op het ergste voorbereid.

Reisbijstand

De financiële kosten van ziekte of een ongeval in het buitenland kunnen hoog oplopen. Een reisbijstandsverzekering komt tussen in de kosten die niet vergoed worden door uw mutualiteit in België. Ook de repatriërings- of opzoekingskosten worden vergoed. Deze verzekering kan worden uitgebreid met bijkomende waarborgen zoals een annulatie- of bagageverzekering. Met een reisbijstandsverzekering mag u dus gerust op vakantie vertrekken!

Ongeval

De meeste ongevallen gebeuren thuis. Maar bij een ernstig ongeval, eventueel met blijvende letsels (en inkomensverlies tot gevolg), is er in het standaard verzekeringspakket van gezinnen geen enkele verzekering die in dat geval tussenkomt. Dan brengt de ongevallenverzekering redding. Voor een beperkte jaarpremie kunt u zich verzekeren voor lichamelijke letsels die u in uw privéleven oploopt. Niet enkel thuis, ook tijdens sportactiviteiten en zelfs in het buitenland.

Raadpleeg de algemene voorwaarden via sectorcatalog.be