Uw garantie voor
verzekeringen

B&Vplus staat garant voor verzekeringen met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en voorwaarden. We vergelijken daarvoor actief de markt en werken samen met de grootste en meest betrouwbare verzekeringsmaatschappijen in België.

Verzekeren is anticiperen. B&Vplus stelt uw toekomst veilig tegen gunstige premies, met realistische voorwaarden die voldoende zekerheid bieden. We behartigen uw belangen persoonlijk en volgen schadegevallen steevast vlot en correct op.

Uw mobiliteit

Waagt u zich met de wagen in het verkeer, dan dient u uw voertuig verplicht te verzekeren voor schade aan derden. Een omniumverzekering dekt dan weer alle schade aan uw eigen voertuig. En hebt u pech onderweg? Ook dat kan een verzekering verhelpen.

Iedereen maakt fouten. Denk eveneens aan uw eigen leven als dat gebeurt. Een bestuurdersverzekering zorgt ervoor dat u na een ongeval snel weer op de been bent.

Omnium

Een auto is een dure investering, die u – zeker de eerste jaren – goed wilt verzekeren. Uw omniumverzekering komt tussen wanneer u zelf schade aan uw voertuig veroorzaakt of wanneer geen aansprakelijke tegenpartij kan worden aangeduid. Ook bij schade door natuurkrachten, brand, aanrijding met dieren en glasbraak zal uw omniumverzekering de schade aan uw voertuig vergoeden. Samen met de dekking diefstal maken zij deel uit van de kleine omnium.

BA voertuig

U dient uw voertuig verplicht te verzekeren voor schade aan derden, zowel voor schade aan andere voertuigen en de inzittenden van andere voertuigen, als aan uw eigen passagiers. Bij een schadegeval met een andere Belgische wagen als tegenpartij zal deze verzekering het nodige doen om de schade te verhalen op de verzekeringsmaatschappij van de persoon die u heeft aangereden. Ook voor jongeren bieden wij oplossingen bij verschillende verzekeringsmaatschappijen om hen tegen een correct tarief te verzekeren.

Bestuurder

Bij een ongeval in fout is de lichamelijke schade van de bestuurder de enige schade die niet wordt vergoed door de verzekering BA voertuig. Voor een kleine extra premie kunt u zich toch laten verzekeren in de bestuurdersverzekering. Onontbeerlijk voor bestuurders die zich zorgeloos op de weg willen begeven.

Pechverhelping

Een technisch mankement aan uw wagen is nooit ver weg. Als u op professionele pechverhelping kunt rekenen, voorkomt u heel wat stress en hoge kosten. Wij werken samen met verschillende maatschappijen en kunnen dan ook voor elk budget een aangepaste polis aanbieden. Wilt u enkel in België geholpen worden? Of reist u vaak en is een waarborg voor heel Europa een betere optie? Wilt u een vervangwagen? Afhankelijk van uw wensen en behoeften stellen wij de ideale verzekering samen en betaalt u nooit te veel!

Raadpleeg de algemene voorwaarden via sectorcatalog.be