Uw garantie voor
verzekeringen

B&Vplus staat garant voor verzekeringen met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en voorwaarden. We vergelijken daarvoor actief de markt en werken samen met de grootste en meest betrouwbare verzekeringsmaatschappijen in België.

Verzekeren is anticiperen. B&Vplus stelt uw toekomst veilig tegen gunstige premies, met realistische voorwaarden die voldoende zekerheid bieden. We behartigen uw belangen persoonlijk en volgen schadegevallen steevast vlot en correct op.

Uw gezin

Behoed uzelf en uw gezin voor ongelukken, want ze gebeuren, op de meest onverwachte en vaak even ongelegen momenten. Dan hebt u beter een goede familiale, hospitalisatie- en rechtsbijstandsverzekering waar u altijd op kunt terugvallen.

En wat als u plots sterft? Is er geld beschikbaar voor uw uitvaart? Wat met de financiële situatie van uw gezin na uw overlijden? Een verzekering kan op pijnlijke momenten heel wat financieel leed verzachten.

Familiale

Een ongeluk is zo gebeurd. De familiale verzekering (burgerlijke aansprakelijkheid privéleven) is de onontbeerlijke verzekering voor ieder gezin, die u financieel beschermt bij schade aan derden, zowel materieel als lichamelijk. Omdat er ook in het buitenland iets kan gebeuren, biedt de familiale verzekering een wereldwijde dekking. En dit alles voor een gunstige prijs.

Hospitalisatie

De financiële gevolgen van een hospitalisatie kunnen zwaar zijn. Hoewel een deel van de factuur betaald wordt door de sociale zekerheid, kan de eindfactuur aanzienlijk zijn. Een hospitalisatieverzekering biedt dan de oplossing en betaalt het gedeelte van de factuur waarin de sociale zekerheid niet tussenkomt. Daarnaast geniet u heel wat andere voordelen, zoals het recht op een eenpersoonskamer, de gedeeltelijke terugbetaling van de medische kosten voor en na hospitalisatie, een tussenkomst in ziekenvervoer enz.

Uitvaart

Wat als u er niet meer bent? Wordt uw begrafenis geregeld zoals u dat wenst? Is er voldoende geld om uw uitvaart te betalen? Met een uitvaartverzekering neemt ú het heft in handen. U zorgt er niet alleen voor dat er budget beschikbaar is, u kunt ook alles perfect op voorhand regelen. Bovendien kunnen uw nabestaanden rekenen op administratieve hulp na uw overlijden. Al voor een klein bedrag per maand maakt u uw laatste reis zoals u het wilt.

Rechtsbijstand

Uw verzekeringen burgerlijke aansprakelijkheid vergoeden de schade aan derden. Maar wat als u zelf schade hebt, of in een geschil verwikkeld bent? Dan biedt een rechtsbijstandsverzekering uitkomst en doet het nodige om de geleden schade terug te vorderen bij de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij. Ook als u een advocaat nodig hebt, zal uw rechtsbijstandsverzekering de erelonen in bepaalde gevallen betalen. Afhankelijk van de gekozen formule kunnen er meer of minder takken van het recht verzekerd worden. Zo is er een polis voor ieders budget en situatie.

Overlijden

Wat als u plots komt te overlijden, door ziekte of door een ongeval? Hoe zal de financiële situatie van uw gezin evolueren? Daarom heeft de verzekeringssector verschillende oplossingen uitgewerkt die het financiële leed verzachten na een (plots) overlijden. Ook deze verzekering biedt aangepaste oplossingen voor ieders budget en situatie.

Huisdieren

Binnenkort start een van de maatschappijen waar wij mee samenwerken met een huisdierenverzekering die uniek is op de Belgische markt. Indien u interesse hebt, laat ons zeker iets weten, dan contacteren wij u bij de lancering van deze nieuwe verzekering.

Raadpleeg de algemene voorwaarden via sectorcatalog.be