Haal meer uit uw bank
en verzekeringen

B&Vplus is een toegankelijke familiezaak in hartje Brugge met een uitgebreide expertise in verzekeringen, kredieten en beleggingen. U bent altijd welkom voor een goed gesprek om uw financiële situatie te optimaliseren.

B&Vplus-punten


Jarenlange
ervaring

Al meer dan twintig jaar is B&Vplus een kantoor van vertrouwen voor lokale particulieren, zelfstandigen en kmo’s. We zijn uw persoonlijke en professionele raadgever om te bankieren, sparen, beleggen, lenen en verzekeren.

Persoonlijke
service

We nemen de tijd om naar u te luisteren, denken met u mee en stemmen onze producten af op uw specifieke behoeften. We werken voor ú. Bij B&Vplus bouwen we elke dag aan de relatie met onze klanten: we zien u graag komen.

Open en
bereikbaar

Bij B&Vplus komt u terecht in open kantoor met aparte adviesruimtes voor discrete gesprekken. U kunt ons bereiken tijdens de kantooruren of op afspraak. Lukt het u niet om ons te bezoeken, dan komen we indien nodig tot bij u.

Financiën
van a tot z

Spring gerust binnen voor uw dagelijkse transacties, onderbouwd beleggingsadvies, een lening op maat of een nieuwe verzekeringspolis. We staan voor u klaar. Bij B&Vplus kunt u tevens beschikken over een persoonlijke bankkluis.

Ons team

Bij B&Vplus wordt u geholpen met een glimlach. Ons team is perfect opgeleid om al uw vragen te beantwoorden in klare taal en steeds een gepaste oplossing aan te reiken voor uw bank- en verzekeringszaken.

Iedereen heeft zijn eigen specialisatie maar is van alles op de hoogte om u zo goed mogelijk bij te staan. Maak kennis met…

Ludo
De Brabander

Kantoordirecteur, zaakvoerder

Verzekeringen, kredieten en beleggingen

Jeroen
De Brabander

Zaakvoerder

Verzekeringen, kredieten en beleggingen

Carine
Wielfaert

Zaakvoerder

Onthaal en administratie bank

Tamara
Bousson

Verzekeringen, kredieten en beleggingen

Femke
De Troyer

Onthaal en administratie verzekeringen

Evelien
De Vyt

Verzekeringen (productie en schade)

Stijn
Vandommele

Beleggingen en kredieten

Naömie
Moreels

Bank en beleggingen

Nick
Paternoster

Loketwerking en administratie