B&Vplus, de bank
waar u goed zit

Bij B&Vplus vindt u een volledig productgamma voor dagelijks bankieren, sparen, beleggen en lenen.

Bankieren

U kunt bij ons terecht voor uw dagelijkse transacties: geld storten, afhalen of overschrijven, zicht- en spaarrekeningen openen, bank- en kredietkaarten beheren… We verhuren ook bankkluizen.

B&Vplus beschikt over een geldautomaat buiten waar u de klok rond geld kunt afhalen en waar AXA-klanten hun rekeninginformatie kunnen consulteren.

Sparen

Wilt u sparen als het kan? Hebt u geld beschikbaar om op langere termijn vast te zetten? Of wilt u een mooi centje overhouden als aanvulling op uw pensioen? Samen gaan we op zoek naar de spaarformule die het best bij u past.

Beleggen

Beleggen vereist niet alleen kapitaal, maar ook de nodige kennis, inzicht en ervaring om meer uit uw investering te halen. Onze beleggingsadviseurs analyseren de risico’s voor u en geven u diverse opties, van voorzichtig tot gedurfd.

Lenen

Een hypothecair krediet voor een woning, een lening voor een auto of extraatje? We maken geld beschikbaar op de momenten waarop u het nodig hebt en spreiden de terugbetaling ervan in de tijd, aangepast aan uw situatie.

Zelfstandig kantoor van AXA Bank

B&Vplus is een gevolmachtigd bankagent van AXA Bank, een van de grootste financiële instellingen ter wereld met een solide kapitaalstructuur. Het volledige bancaire productgamma van B&Vplus vindt u op axabank.be.